Állatbefogás, élvebefogás, elszállítás:

 

Kutya/macska:

A különböző elkóborolt állatok sokszor okoznak problémát. Számtalan esetben fordul elő, hogy a kertünkbe, udvarunkba idegen kutya vagy macska jár be rendszeresen, vagy csak véletlenül ottragad. Ilyen esetekben az esetleges harapásos, karmolásos baleseteket elkerülendő, érdemes szakemberhez fordulni, aki kíméletesen befogja, majd megfelelő helyre szállítja az állatot. Természetesen ilyen esetek előfordulásakor kutyára, macskára vonatkozóan méreggel történő irtást nem vállalunk.

kutya ketrec

 

Patkány/mókus/pele/egyéb rágcsálók:

Több megrendelés érkezik a nap legkülönbözőbb időszakaiban, hogy lakásokba idegen rágcsáló jutott, amit nem tud a megrendelő elkapni, elkergetni. Előfordul, hogy az éjszakai órákban zajt hallva, a konyhában patkányra bukkannak, de az is megesik, hogy hazatérve az élelmiszereket látványosan, már-már betörésnek látszóan valami szétdobálta, széttúrta. 

Nem minden esetben van azonban ennyire látványos jele a rágcsálók jelenlétének, van hogy csak érdekes ürüléknek tűnő nyomokat észlelünk, de csak sejtésünk van arról valam itartózkodik az adott lakásban.

patkánycsapda