Nagynyomású porozógépes darázsirtás megrendelése az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 06-20-9-280-720      

e-mail: bioclearinfo@gmail.com

darázs  Budapesten akár AZONNALI KISZÁLLÁSSAL !!!

 

Néhány szó a darázsirtásról:

Darázsirtást általában nagynyomású porozógéppel végzünk, szükség esetén kiegészítve permetezéssel, vagy egyéb módszerekkel. A helyszíni felmérés során megállapítjuk a darazsak fészkelődési helyét, azokhoz vezető bejutási útjait, majd a szükséges előkészületek után a speciális nagynyomású porozógép segítségével irtószer juttatunk a fészekhez. Az irtószer a nagy nyomású kijuttatásnak köszönhetően a bejutási ponttól akár több méterre lévő darázsfészket is néhány percen belül elpusztítja. A fészekhez később visszatérő darazsakra az irtószer feltapad, amint megpróbálják megközelíteni a fészek volt helyét. A kontakt méreggel való érintkezés után néhány perccel , de maximálisan néhány órán belül a darazsak mindegyike elpusztul. 

 

Nagyon fontos, hogy megfelelő védőruha nélkül, sose közelítse meg a fészket, mert számos esetben vezetett ez már tragédiához. A darazsak akár az életük árán is védelmezik a fészket és környékét, ugyanakkor veszély esetén számos darázs egyed kerül elő, s támad az őket veszélyeztető emberre, állatra. 

Allergiás személyeknél a darázscsípés akár halálos is lehet !!! 

Kérje szakember segítségét, ne próbálja meg házilagos módszerrel kiirtani a darazsakat. A nem látható fészkek, akár 1 méteres átmérőjű labdához hasonlító alakzatúak is lehetnek, amik több tízezer egyedet is tarthatnak. 

Darázsfészek Darázsfészek 2

 

Darazsak biológiájáról bővebben