Garanciális feltételek : 

Kérjük nagyon figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatást !

 

1. Ágyi poloska irtása esetén az esetlegesen szükséges második irtást követően munkánkra garanciát vállalunk. A garancia fogalmába ebben az esetben az tartozik, hogy a két (külün-külön előre megállapodott, költséggel járó) irtás után amennyiben poloska észlelés történt, kiszállási költségért, ami jelen pillanatban Budapesten 3000 Ft, ingyenes irtást végzünk. Ez a garanciális irtás addig ismétlődik amíg a probléma meg nem szűnik. Az irtás akár az első alkalom után is sikerrel járhat(jelenleg erre 60-70 % esély), ám ez nagy mértékben függ az elszaporodás mértékétől, a lakás zsúfoltságától, szerkezeti felépítésétől. 

Fontos, hogy Ágyi poloska esetében kizárólag csípések észlelése esetén nem áll módunkban garanciális irtást végezni, mivel a csípés megállapítására nincs szakképzettségünk. Minden problémás esetben szükséges maga a kártevő megtalálása. Természetesen a fenti kitételektől el lehet térni, de csak külön írásos megállapodás esetén.

 

2. Német csótány és Konyhai csótány irtása esetén a második irtást követően munkánkra garanciát vállalunk. A garancia fogalmába ebben az esetben az tartozik, hogy a két (külün-külön előre megállapodott, költséggel járó) irtás után amennyiben csótány észlelése történt, kiszállási költségért, ami jelen pillanatban Budapesten 3000 Ft, ingyenes irtást végzünk. Ez a garanciális irtás addig ismétlődik amíg a probléma meg nem szűnik. Az esetleges kezelés utáni csótányok előfordulását csótánycsapdával ellenőrizzük.

 

3. Darázs irtása esetén az első irtást követően munkánkra garanciát vállalunk. A garancia fogalmába ebben az esetben az tartozik, hogy a kezelés után amennyiben az adott területen darázsfészek és abba járó darázs észlelése történt, kiszállási költségért, ami jelen pillanatban Budapesten 3000 Ft, ingyenes irtást végzünk. Ez a garanciális irtás addig ismétlődik amíg a probléma meg nem szűnik.

 

4. Hangya irtása esetén a második irtást követően munkánkra garanciát vállalunk. A garancia fogalmába ebben az esetben az tartozik, hogy a két (külün-külön előre megállapodott, költséggel járó) irtás után amennyiben tömeges hangya észlelés történt, kiszállási költségért, ami jelen pillanatban Budapesten 3000 Ft, ingyenes irtást végzünk. Ez a garanciális irtás addig ismétlődik amíg a probléma meg nem szűnik.

 

5. Rágcsálók irtása esetén a második irtást követően munkánkra garanciát vállalunk. A garancia fogalmába ebben az esetben az tartozik, hogy a két (egymás között 7-10 nap különbséggel, költséggel járó) irtás után amennyiben az adott rágcsáló észlelése történt, kiszállási költségért, ami jelen pillanatban Budapesten 3000 Ft, ingyenes irtást végzünk. Ez a garanciális irtás addig ismétlődik amíg a probléma meg nem szűnik.

 

6. Bolha irtása esetén a második irtást követően munkánkra garanciát vállalunk. A garancia fogalmába ebben az esetben az tartozik, hogy a két (külün-külön előre megállapodott, költséggel járó) irtás után amennyiben bolha észlelése történt, kiszállási költségért, ami jelen pillanatban Budapesten 3000 Ft, ingyenes irtást végzünk. Ez a garanciális irtás addig ismétlődik amíg a probléma meg nem szűnik.

Fontos, hogy Bolha esetében kizárólag csípések észlelése esetén nem áll módunkban garanciális irtást végezni, mivel a csípés megállapítására nincs szakképzettségünk, ez rendszerint bőrgyógyász feladata. Minden problémás esetben szükséges maga a kártevő megtalálása. Természetesen a fenti kitételektől el lehet térni, de csak külön írásos megállapodás esetén.

 

Minden más fentebb fel nem sorolt kártevő irtására vonatkozó garanciális feltételek megállapítása írásos megállapodás szerint történik.