Megelőző rovarirtás, preventív poloskairtás, csótányirtás, rágcsálók elszaporodásának megakadályozása:

 

A megelőző rovarirtás többféle módszerekkel, hatóanyagokkal lehetséges. Szükség lehet ilyen jellegű kezelésre ha például új lakásba költözünk, ha albérlőnek kiadott lakásunkba új bérlő érkezik, vagy akkor is ha csupán biztonságban szeretnénk tudni lakásunkat a behatoló kártevők ellen. 

Preventív kártevőirtás szinte az összes egészségügyi kártevő esetén igényelhető, azok távoltartására számtalan megoldás létezik, az alábbiakban ezeket taglaljuk részletesen:

 

megelőző permetezés

 

- Ágyi poloska megelőző irtása:

Az egyik legügyesebben, szinte észrevehetetlenül rejtőzködő rovarkártevő az ágyi poloska. Ennek a rejtett életmódnak köszönhető , hogy mire felfedezzük, már komoly fertőzöttség alakult ki. Éppen ezen okból lehet különösen fontos a megelőző irtás elvégeztetése. 

A megelőző kezelés általában permetezéssel történik, amely hatóanyag a felületre juttatva egy úgynevezett tartós méregmezőt hoz létre mikrokapszulázott irtószerből. A felületen megtapadó irtószer hosszú hónapokra ad biztos védelmet az esetlegesen bejutó ágyi poloskák ellen. Az említett vegyszerről a rovarok lábaikra, testfelületükre érinntkezés következtében mikrokapszulák tapadnak, melyek különböző falvastagságuknak köszönhetően folyamatosan engedik ki magukból a méreg hatóanyagot, ami a rovarokat elpusztítja. Fontos, hogy ezek a modern irtószerek emberi és emlős állati szervezetekre nem ártalmasak. 

A kezelés, a permetezésen kívül történhet porozással, amely esetben egy nagynyomású porozógéppel az esetleges rések, repedések legmélyebb pontjaira, legeldugottabb részeibe is eljuttatható az irtószer.

Nagyobb területű helyiségekben alkalmazható a hidegködképző generátor is, ami apró szemcséinek köszönhetően szintén a legkisebb hézagokba is eljut.

 

- Csótányok:

A német csótány és a konyhai csótány megelőzése érdekében a fent említett módszereken felül rendelkezésre áll egy nagyon hatékony módszer, ami a modern kártevőirtásban a leghigiénikusabb hatásos megoldás. Ez a módszer a gélezés, vagy zselézés. A csótányirtó gél gyomorméregként fejti ki hatását. A gélpontocskákat a vizes blokkokban helyezzük ki a megfelelő helyekre, ahol a csótányok megtalálják, elfogyasztják. A fogyasztást követően néhány percen/órán belül a csótányok elpusztulnak, és kannibál életmódjuknak köszönhetően, egymást elfogyasztva a méreganyag tovább mérgezi a csótánypopuláció többi tagját.

A német csótány esetében kevesebb vagy kisebb, a konyhai csótány esetében több és nagyobb gélpöttyöt helyezünk ki.

A gélezés alkalmazása mellett alkalmazható a ragasztós felületű csótáyncsapda, ami a kihelyezett zselépontokkal együtt a leghatékonyabban védi meg a lakásunkat a bejutó csótányoktól.

 

Megelőző rovarirtás megrendelés miatt keressen telefonon információ kérése ügyében :06-20-9-280-720

 

vagy írjon levelet a bioclearinfo@gmail.com -ra

 

- Egerek, patkányok, rágcsálók:

Szerencsére több megoldás létezik a hivatlan rágcsálók ellen, amiket 100 %-os biztonsággal alkalmazhatunk. Nem kell attól tartanunk, hogy háziállatunk a kihelyezett irtószereket elfogyaszthatja, kisgyermekünk sem juthat a méreg közelébe.

Az ilyen biztonságot nyújtó úgynevezett rágcsálóirtó búvódobozok (továbbiakban egérdoboz, vagy patkányláda) kulccsal zárható, időjárásnak és átlagos mechanikai behatásoknak ellenálló kemény műanyagból készülnek, és a megfelelő hozzá tartozó irtószerek nem tudnak a belsejéből kiszóródni.

 

egéretető patkányetető

 

Számtalan formában és méretben létezik, így bármilyen helyen alkalmazható. Elrejthetjük őket a kertben, vagy a lakáson belül a szekrények, hűtőszekrény alá. 

Megelőző egérirtás, patkányirtás megrendelésekor a helyszínt alaposan felmérve meghatározzuk, hogy az esetlegesen a jövőben előkerülő rágcsálók hol juthatbak be az épületbe, területre. Logikus módon tervet készítünk, majd kihelyezett szerelvényeket feltérképezzük, így kialakítva a maximális védelmet. 

A térkép alapján a megrendelő a későbbi időszakokban saját maga is ellenőrizheti, hogy történt-e behatolás a kiépített rendszerbe. A szerelvények kocka vagy blokk formájú irtószereket tartalmaznak, amelyeken jól láthatóan észrevehető ha rágcsáló fogyasztott belőle.


fogyasztás a kockából

 

Rágcsló megelőző rendszer kiépítése, megrendelés:

Telefon : 06-20-9-280-720

e-mail: bioclearinfo@gmail.com